Doorgaan naar inhoud
✷ FINAL SALE - tot 60% korting op outdoor laarzen, western laarzen, rijbroeken en natuurlijke verzorgingsproducten - zolang de voorraad strekt ✷
✷ FINAL SALE - tot 60% korting op alles zolang de voorraad strekt ✷

Taal

Boho Bar's! Onze 100% natuurlijke Shampoo Bars voor paarden

Boho Bar's! Onze 100% natuurlijke Shampoo Bars voor paarden

Als je nu in de berm kijkt dan zie je soms al een krokusje boven het gras uit steken. En dat betekent dat de lente er aan komt! Misschien heb jij al een voorjaarsschoonmaak gehouden in huis of je zadelkast eens flink onder handen genomen. Ook je paardje zal er weer aan moeten geloven om goed voor de dag te komen. Maar wat kies je? Er zijn zoveel verschillende soorten shampoo's dat je misschien niet precies weet wat het meest geschikt is voor jouw. In deze blog gaan we het hebben over onze natuurlijke shampoo bars. 

Meet the Boho Bars

Alle Boho Bars zijn op basis van plantaardige oliën en ze zijn gegeurd met essentiële oliën. Hierdoor zijn al onze bars 100% natuurlijk en 100% vegan! De verpakking is van gerecycled karton, bevat geen plasic en past zo door de brievenbus. Bovendien worden ze hand gemaakt in een zeepattelier in Nederland.

Oké, we hebben Greta Thunbergs seal of approval. Maar ik hoor je denken, werkt het ook? Het antwoord is, nauw en of! Data stond centraal bij de ontwikkeling voor de ideale mix aan ingrediënten en een effectieve werking voor de specifieke toepassing. Deze beauty's hebben dus ook brains. Tot slot zijn ze blootgesteld aan een uiterst kritisch testpanel met hele vieze paardjes. Hoe vind jij de werking? Laat een review achter. 

Welke Boho Bar is het meest geschikt voor mij? 

De Boho Bars zijn vooral uniek omdat data en testen centraal stond in de ontwikkeling en pas als echt iedereen tevreden was over de werking hebben we ze in ontwikkeling genomen. Hierdoor streven we er naar we voor iedere vacht en voor iedere toepassing een passende shampoo bar aan te bieden. Momenteel hebben we 5 Boho Bars: 

☽ The Sensitive Bar

☽ The Whitening Bar

☽ The Bye Bye Fly Bar

☽ The Cooling Down Bar 

☽ The Cleansing Bar

  • The Sensitive Bar - Voor een gevoelige of beschadigde huid

Het belangrijkste ingrediënten van deze "Sensitive Bar" zijn groene klei en neemolie. De groene klei heeft een een sterke reinigende werking en ondersteunt het herstellend vermogen van de huid. Ook is het erg effectief als natuurlijke ondersteuner bij huidproblemen. De Neemolie heeft een positieve werking bij een droge huid, eczeem, jeuk en is ontstekingsremmend. Deze combinatie gaat net zo goed samen als Gin en Tonic, of zeg ik dan iets geks? De Sensitive Bar is in ieder geval een product dat je altijd achter de hand wil hebben.

  • The Whitening Bar - Voor witte, grijze en palomino kleurige vachten

Onze Whitening Bar zorgt ervoor dat je paardje weer gaat stralen. Braziliaanse klei is aan deze bar toegevoegd voor het 'zilvershampoo effect'. Om witte, grijze en palomino kleurige vachten, staarten en manen te laten stralen. Lavendel geeft naast de fijne geur ook een rustgevende en kalmerende werking. Zo worden jij en je paard helemaal zen.

  • The Bye Bye Fly Bar - Effectief tegen insecten

De naam "Bye Bye Fly Bar" verklapt zijn werking. Wij hebben namelijk een hekel aan insecten en je paardje ook. Daarom hebben we deze bar ontwikkeld die uniek is in zijn soort. Citroengras, eucalyptus en kruidnagel zijn voor ons misschien fijne geuren maar vliegen vinden dit een afknapper! Paard relaxt, jij relaxt

  • The Cooling Down Bar - Voor een verkoelende en herstellende werking

We moeten niet vergeten dat het "paardensport" heet, met de nadruk op sport. Niet alleen jij bent na een flinke rit toe aan een beetje verkoeling van de spieren maar je paard ook. Daarom hebben we deze "Cooling Down Bar" ontwikkeld met als belangrijkste ingrediënten Alkanet wortel en Arnica. Alkanet wortel heeft een ontstekingsremmende werking en zorgt ervoor dat de bar er spetterend uitziet. Arnica heeft een herstellende werking op spieren en gewrichten. Heerlijk na een intensieve training, wedstrijd of flinke rit.

  • The Cleansing Bar - Reinigt en zorgt voor een mooie glans 
Deze Black Beauty zorgt voor een intense reiniging, voedt en zorgt voor een natuurlijke glans. Aan deze bar is houtskool en quinoa toegevoegd, houtskool zorgt voor de intenste reiniging en de quinoa verstevigd, voedt en laat de vacht shinen. Deze bar is geschikt voor alle huidtypen en vachtkleuren. 
Vorig artikel EqWax - De verschillende vliegwerende waxen

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden