Doorgaan naar inhoud
✷ FINAL SALE - tot 60% korting op outdoor laarzen, western laarzen, rijbroeken en natuurlijke verzorgingsproducten - zolang de voorraad strekt ✷
✷ FINAL SALE - tot 60% korting op alles zolang de voorraad strekt ✷

Taal

Verzending en Retouren

Natuurlijk wil jij je pakketje snel en veilig thuisbezorgd hebben. En het liefst met zo min mogelijk impact op het milieu is ook belangrijk. Hieronder beantwoorden we alvast een paar mogelijke vragen. Mocht je het antwoord niet kunnen vinden, neem dan even contact met ons op.

Verzending

Nederland

 • Standaard Levering 2-5 werkdagen: €5.95
 • Gratis verzending bij bestellingen van meer dan € 99,00 (niet geldig i.c.m. andere acties)

België

 • Standaard Levering 2-5 werkdagen: €7.95
 • Gratis verzending bij bestellingen van meer dan € 99,00 (niet geldig i.c.m. andere acties)

Duitsland

 • Standaard Levering 2-5 werkdagen: €12.95

Denemarken, Oostenrijk, Frankrijk

 • Standaard Levering 2-5 werkdagen: €14.95

Italië, Spanje, Zweden

 • Standaard Levering 2-5 werkdagen: €19.95

Verpakken

Alle verpakkingen zijn geproduceerd met duurzaam gerecycled karton of een gerecyclede verzendzak zonder het gebruik van inkt. Je krijgt je bestelling dus gewoon in een saaie doos of zak in plaats van een fancy box. Dit is een stuk beter voor onze natuur en we zorgen natuurlijk dat het goed beschermt en eventueel aangevuld is met duurzaam vulmateriaal.

  Een product retourneren

  Als je een bestelling van ons hebt ontvangen kan het altijd voorkomen dat het product niet bevalt, niet past of om een andere reden niet gewenst. Je hebt de mogelijkheid om de bestelling 30 dagen na ontvangt te retourneren.

   1. Verpak de producten. Gelieve de originele verpakking gebruiken om retour te sturen. De verzendzakken hebben een dubbele strip om de verpakking te hersluiten. 

   2. Zorg ervoor dat we weten dat dit jouw pakketje is. Een briefje met het ordernummer en je naam is al voldoende. Je mag deze gegevens ook per mail sturen naar info@bohoriders.com met de track en trace code. 

   3. Stuur het pakket naar:

   Bohemian Riders
   Kievitstraat 60
   4815GC
   Breda
   Nederland

   Je begrijpt vast dat we de volgende producten niet terug kunnen nemen:

   • Laarzen en kleding die zichtbaar gedragen zijn of waarvan de labels zijn verwijderd.
   • Verzorgingsproducten die aangebroken zijn (bijv. shampoo's) of waar de verzegeling van af is.
   • Vouchers of cadeau kaarten.

   Kosten voor retouren zijn voor eigen rekening. Zodra we je retour hebben ontvangen proberen we deze binnen enkele dagen te verwerken zodat jij ook snel je geld terug hebt. 

   Is het mogelijk om een artikel te ruilen?

   Wil je een artikel ruilen? Dat kan natuurlijk. Neem even contact met ons op en we maken dit in orde. Zodra we de ongewenste producten ontvangen hebben gaat het nieuwe artikel direct voor je op de post. 

   Heb je een beschadigd/defect artikel ontvangen?
   Als het door jou gekochte artikel beschadigd/defect is, neem dan direct contact met ons op via info@bohoriders.com en stuur ons een foto. Na overleg maken wij een pre-paid retourlabel voor je, retour sturen naar bovenstaand adres is niet nodig.