Skip to content
✷Shop the best Black Friday deals now! Free Shipping in The Netherlands, Belgium and Germany on all orders above €99.00✷
✷ Free Shipping in The Netherlands, Belgium and Germany on all orders above €99.00 ✷

Refund policy

Een product retourneren

Als je een bestelling van ons hebt ontvangen kan het altijd voorkomen dat het product niet bevalt, niet past of om een andere reden niet gewenst. Je hebt de mogelijkheid om de bestelling 30 dagen na ontvangt te retourneren. Klik hier om een retouraanvraag in te dienen. 

  1. Verpak de producten. Gelieve de originele verpakking gebruiken om retour te sturen. De verzendzakken hebben een dubbele strip om de verpakking hersluiten. 

  2. Zorg ervoor dat je weten dat dit jouw pakketje is. Een briefje met het ordernummer en je naam is al voldoende. Je mag deze gegevens ook per mail sturen naar info@bohoriders.com met de track en trace code. 

  3. Stuur het pakket naar:

  Bohemian Riders
  Kievitstraat 60
  4815GC
  Breda
  Nederland

  Je begrijpt vast dat we de volgende producten niet terug kunnen nemen:

  • Laarzen en kleding die zichtbaar gedragen zijn.
  • Verzorgingsproducten die aangebroken zijn (bijv. shampoo's) of waar de verzegeling van af is.
  • Vouchers of cadeaukaarten.

  Kosten voor retouren zijn voor eigen rekening. Zodra we je retour hebben ontvangen proberen we deze binnen enkele dagen te verwerken zodat jij ook snel je geld terughebt. 

  Is het mogelijk om een artikel te ruilen?

  Wil je een artikel ruilen? Dat kan natuurlijk. Neem even contact met ons op en we maken dit in orde. Zodra we de ongewenste producten ontvangen hebben gaat het nieuwe artikel direct voor je op de post. 

  Heb je een beschadigd/defect artikel ontvangen?
  Als het door jou gekochte artikel beschadigd/defect is, neem dan direct contact met ons op via info@bohoriders.com en stuur ons een foto. Na overleg maken wij een pre-paid retourlabel voor je, retour sturen naar bovenstaand adres is niet nodig.